De 1767 Vizualizari

Il vrei acasa pe Yoda din Star Wars? Acum il poti avea!

DEVON REX - O altfel de pisică

Devonii sunt pisici de talie medie, având între 2,5 si 4 kg, masculii fiind considerabil mai mari decât femelele. Blana lor este scurtă, moale şi creaţă, iar expresia lor de spiriduşi sau de extratereştri, motiv pentru care sunt adesea comparaţi cu Yoda din Star Wars.

Comportamentul Devon Rex-ului este diferit de al altor pisici, părând să înglobeze într-o singură personalitate o pisică, un câine şi o maimuţă.

Sunt feline foarte vioaie, atletice şi agile, motiv pentru care le vom vom găsi căţărate pe cele mai înalte zone din casa pe care le-am fi putut crede inaccesibile. Sunt pisici extrem de inteligente, active şi afectuoase ce îşi urmează stăpânul peste tot, de multe ori chiar suindu-se pe umerii acestuia. Devonii sunt, în permanenţă, foarte „ocupaţi”, veseli, iubind „haosul” şi bucurându-se  când casa e plină de oameni, câini, pisici, motiv pentru care aceştia sunt potriviţi doar pentru cei care iubesc pisicile active. Sunt dependenţi de oameni şi ataşaţi de stăpânii lor, motiv pentru care deţinerea unui Devon Rex trebuie considerată ca un angajament pe viaţă.

Daca vreti sa admirati frumoasele exemplare de Devon Rex, va asteptam in datele de 6 si 7 aprilie la Sala Palatului, la expozitia SofistiCAT! Nu trebuie ratata! :)

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X