Toți cei care au un câine acasă, au observat cu siguranță că au uneori niște obiceiuri greu de explicat. Cu toții am văzut că le place să se învârtă în jurul cozii, să doarmă încolăciți sau să își facă bucăți jucăriile, însă Huckleberry adoră să privească lumea de sus.

Huckleberry iese la plimbare pe acoperișul casei stăpânilor săi. Oamenii sunt atât de surprinși de ceea ce văd, încât proprietarul lui Huckleberry a scris pe un banner: „Nu vă alarmați!”. Stăpânii sunt perfect conștienți de apucăturile caudate ale câinelui lor și că patrupedul lor știe exact ce face.

„Nu l-am lăsat niciodată în curte atunci când noi suntem plecați. El nu sare de pe casă decât dacă-l ademenești cu mîncare sau cu o minge! „, a spus părintele câinelui.

În mesajul afișat pentru trecători, acesta a mai adăugat: „Vă mulțumim pentru îngrijorarea dumneavoastră, dar vă rugăm să nu bateți la poarta noastră… Știm că este acolo! Dar vă rugăm să faceți poze cu el și să le împărtășiți lumii!”potrivit boredpanda.com.

 

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da