Sari la conținut
Home » Hingherii ASPA: “Câinele ăsta n-are dinţi? Foarte bine, îi dăm o m***e!”

Hingherii ASPA: “Câinele ăsta n-are dinţi? Foarte bine, îi dăm o m***e!”

Atentie! +18 ani! Ce poţi face cu un milion de euro pe an? Un adăpost gigant pentru câinii maidanezi. Ce a făcut ASPA cu 3 milioane de euro pe an? Nimic util. Acum, echipe de hingheri tupeişti şi de neînduplecat “fac curăţenie pe străzi”, tratând animalele exact ca pe nişte gunoaie. Să nu îndrăznească vreun cetăţean sensibil la imagini dure să riposteze pentru că va fi imediat apostrofat cu “hai poate te bag şi pe tine-n dubă” sau “poate vrei să-mi chem băieţii de la comunitară să aibă grijă de faţa ta”.Nu-ţi rămâne decât să te uiţi cu ochii umflaţi de plâns cum ia animalul de gât, îl trage atât de tare încât îi plesneşte pielea şi îl arunca în dubă. În acel moment uiţi de ştile alea în care auzeai de “fiarele ucigaşe” de la colţurile de bloc. Ce se întâmplă după ridicare ne spun chiar cei care au mers să adopte vinerea trecută de la sediul ASPA din Pallady. “Uitaţi-vă ce câini iau, fără dinţi! Le-am zis să-l prindă pe ăla care muşcă, iar ei (n.r. hingherii) au spus <<ce vrei, să alerg după el?>>. Deci asta se face, se eutanasiază câinii care nu pot să fugă. Soţia le-a spus că cel prins nu are dinţi, deci nu poate să muşte pe nimeni. Hingherii i-au spus, <<câinele ăsta n-are dinţi? Foarte bine, îi dăm o m***e”>>. Ea a început să plângă, vă daţi seama. Sunt nişte jeguri! Câinele îl aveam noi la bloc de opt ani. Am mai mers o dată după el la ASPA. N-a mai putut să meargă după ce a fost castrat. A venit fără dinţi. Probabil că s-a bătut acolo sau a fost bătut”, a spus un bucureştean care a stat mai bine de patru ore la coadă pentru a-şi recăpăta câinele de care a avut grijă în ultimii doi ani. Răspândesc parvoviroza că să nu mai dea bani pe injecţia letală În sediile ASPA se regăsesc imaginile unui adevărat lagăr. Ioana Diaconu, unul dintre fondatorii asociaţiei “A doua şansă” spune că ASPA a folosit metode de ucidere barbare a câinilor, nicidecum injecţia letală: “Ştim de la oameni care au lucrat acolo că făceau o baltă de apă pe jos, puneau câinii şi îi electrocutau. Sau le dădeau cu bâta în cap. E inuman ce se întâmplă acolo şi există atât de mulţi martori. Mai rău este că lăsau un câine bolnav de jigodie la un loc cu ceilalţi. Boala se răspândea foarte rapid şi câinii mureau în chinuri groaznice”, ne mărturiseşte femeia.Colegele ei ne spun şi ele câteva amănunte din interior: “La ASPA nu s-au făcut sterilizări toată vara. Au spus că nu au materiale” sau “Orice câine care pleacă de acolo are schimbări de comportament. Se văd clar traumele lăsate de acest lagăr. Îi ţin îngrămădiţi în cuşti, se bat şi se mănâncă între ei de foame.”  

Un pui a primit a doua sansa la viata!
Un pui a primit a doua sansa la viata!
Un maidanez "agresiv", cel putin asa e considerat de ASPA
Un maidanez „agresiv”, cel putin asa e considerat de ASPA
Coada la adoptii. Programul ASPA Pallady este unul foarte lejer. Portile se deschid luni, miercuri si vineri doar intre orele 11.00 -13.00.
Coada la adoptii. Programul ASPA Pallady este unul foarte lejer. Portile se deschid luni, miercuri si vineri doar intre orele 11.00 -13.00.
79331405cfcdb6ab7de94d6a639c03bd
Adoptat!
Adoptat!
Adoptat!
Adoptat!