De 1194 Vizualizari

Hercule vrea sa salveze maidanezii din Sofia! La bulgari e la fel ca-n Bucuresti

L-ai admirat în seria Twilight, el interpretându-l pe Emmet Cullen. Acum îl vei vedea pe micile ecrane într-o readaptare a poveştilor cu Hercule, din mitologia greacă. E sex simbol, e admirat de milioane de oameni din întreaga lume şi vrea să demonstreze, mai nou, că faima nu trebuie folosită în favoarea propriei persoane, ci în favoarea altor fiinţe sau cauze.

kellan3

Kellan Lutz filmează la Sofia, Bulgaria, noile episoade ale serialului Hercule. Acolo, Kellan a găsit ce ar fi găsit şi în România: mulţi câini maidanezi. A vizitat şi un adăpost şi a decis să se implice imediat în salvarea acestor suflete.

kellan-lutz-hercules-3d-muscle-photo__oPt

“Multă lume nu înţelege că aceşti maidanezi nu cad din cer, ci sunt aruncaţi în stradă de oameni”, a spus Lutz. “Vă rog să vă implicaţi şi să ajutaţi aceste adăposturi”, a îndemnat Hercule locuitorii Bulgariei.

 

“Nu pot să stau cu mâinile încrucişate şi să nu fac nimic! Nici voi nu puteţi face asta. Trebuie să le salvăm vieţile”, a mai spus Lutz pe pagina lui de Facebook.

kellan1

 

 

 

Un singur comentariu

  1. Ce catei frumosi !! Nu am auzit un singur latrat ,par foarte blanzi pentru ca sunt bine hraniti si ingrijiti :)

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X