De 775 Vizualizari

Hera are nevoie de o FAMILIE a ei, care să o IUBEASCĂ NECONDIȚIONAT!

Hera are nevoie de o familie de timișoreni, iar Asociația Pieces of Heaven face apel către toți iubitorii de animale care doresc să adopte un prieten blănos, pe Facebook. 

Această cățelușă a fost salvat de o asociație ce reprezintă iubirea față de animale. Ei doresc mult că frumoasa cățelușă să fie adoptată cât mai curând și să aibe o viață liniștită lângă niște stăpâni care să-i ofere toata dragostea din lume.

„Hera iubeste enorm oamenii și tot ce își dorește de la Iepuraș este o familie a ei, o familie care să o iubească și alături de care să își petreacă restul vieții.
Dacă vrei ca Hera să facă parte din familia ta și locuiești în Timișoara sau în apropiere, contacteaza-ne. Exclus pentru curte/lanț/țarc. Câinele în viziunea noastra este parte din familie și locul ei este în interior alături de oameni”, au scris reprezentanții companiei, pe Facebook.

Dacă v-aţi îndrăgostit de Hera şi doriți să o luați acasă, trimiteţi un mesaj celor de la Pieces of Heaven.

Cum educi un câine pe care tocmai l-ați adoptat?

Iată câteva sfaturi utile:

– imediat dupa ce este hranit, ii oferiti apa si apoi iesiti cu el afara, la o scurta plimbare,

– gasiti afara un loc special (de preferabil cu iarba) unde cainele sa isi faca nevoile de fiecare data (mirosul il va invata),

– un pui de cateva luni nu poate sta mai multe ore fara sa isi faca nevoile!

Daca vor exista accidente, puteti controla acest lucru facand un loc special unde catelusul sa-si poata face nevoile in casa, folosind ziare/asternuturi absorbante (de exemplu: pe balcon, pe hol sau in baie). Treptat insa, renuntati la acest loc!

NU tipati, NU certati și mai ales – NU loviți câinele!

In schimb, daca l-ati prins in timpul actului, ii spuneti calm si strict NU, apoi incercati sa il opriti si sa iesiti cu el afara.

In aceste prime etape, bucurati-va cat mai mult cand catelul reuseste, oferindu-i recompense semnificative. Citește continuarea AICI

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

Au nevoie de un STĂPÂN. Tu poți fi unul I VIDEO

Au nevoie de un STĂPÂN. Tu poți fi unul I VIDEO
Află povestea TRISTĂ a unor SUPRAVIEȚIUTOARE
Află povestea TRISTĂ a unor SUPRAVIEȚIUTOARE
El este Lucas, un boxer SLAB ȘI TRIST. Nici un cuvânt nu poate descrie asta! Cum au putu să-l abandoneze?
El este Lucas, un boxer SLAB ȘI TRIST. Nici un cuvânt nu poate descrie asta! Cum au putu să-l abandoneze?

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X