695 Vizualizari

19 apr., 2017 la 5:50 pm

Ham, Ham Foto! Fă-ți cățelul vedetă! Intră în concurs

Participă la concusrul Animalzoo.ro!

Ham, Ham Foto! Fă-ți cățelul vedetă! Intră în concurs

Noi știm că orice poză spune o poveste și suntem siguri că iubiții vostrii cățeluși au nenumărate povești care mai de care spectaculoase pe care abia așteaptă să le spună cu ajutorul vostru. Așa că, vă invităm să participați la cel mai cool concurs foto canin al anului pe site-ul animalzoo.ro.

Ne puteți scrie o întamplare interesantă petrecută în viața voastră, a ta și a patrupedului tău, la adresa redacției și cel mai important lucru: să încarcați și o poză în pagina concursului www.animalzoo.ro/hamfoto.

Așa că nu ezita, fotografiază-l și înscrie cățelușul tău în concurs! Încarcă una sau mai multe fotografii în pagina concursului, dă de veste prietenilor tăi că iubitul tău cățel a intrat în super concursul foto pentru animale și roagă-i să-l voteze!

Echipa animalzoo.ro s-a gândit să organizeze un concurs foto pentru drăgălașii blănoși, pentru a vă oferi ocazia de a-i evidenția pe poznașii familiei și de a-i face vedete.

Da, adevărată vedetă, deoarece, dacă al dumneavpastră animal de companie va câștiga marele premiu, va deveni imaginea Animal Zoo timp de o lună!

 

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X