Sari la conținut
Home » HALUCINANT! Uite de ce au murit CÂINII unei femei! Legiștii au spus-o clar: „Temperatura înregistrată a fost de 54 de grade Celsius”

HALUCINANT! Uite de ce au murit CÂINII unei femei! Legiștii au spus-o clar: „Temperatura înregistrată a fost de 54 de grade Celsius”

Halucinant! Ann Garnett, o femeie de 65 de ani, din Rhode Island, America, și-a lăsat cei trei câini închiși în mașină, fără geamuri deschise și fară apă. Acum, legiștii au acuzat-o de uciderea celor trei suflete.

Martorii care au văzut animalele în mașină au încercat să le ajute, însă cei doi labradori și un keeshond au fost declarați morți, relatează Metro.Nu se știe cât timp au stat cei trei căței în mașină și dacă aerul condiționat era pornit, însă temperatura înregistrată în interior a fost de 54 de grade Celsius, în timp ce afară erau 35 de grade.Ann Garnett a fost arestată și pusă sub acuzare, apoi eliberată, dar va fi judecată la o dată ulterioară. Femeia riscă 5 ani în închisoare, plus o amendă de 1000 de dolari. 

Etichete: