De 446 Vizualizari

Halucinant! Animale torturate în experimente / VIDEO

animale

Este de neimaginat că așa ceva se poate întâmpla într-o țară în care animalele sunt protejate

Halucinant! Un laborator din Germania a fost dat în judecată după ce  după ce mai mulți activiști au publicat imagini halucinante cu animalele torturate în containere minuscule.

Modul violent în care sunt tratate mai multe maimuțe au fost filmate cu ajutorul unei camere ascunse la Laboratorul de Farmacologie și Toxicologie din Hamburg. In video se poate vedea modul violent în care sunt tratate mai multe animale, nu doar maimuțe. În acest moment, laboratorul din Germania se află sub investigație.

Primatele sunt prinse cu hamuri metalice, iar într-una din imagini un animal este lovit cu capul de tocul unei uși.

Cruelty Free International transmite că aceste condiții încalcă în mod evident reglementările UE privind bunăstarea animalelor și cer închiderea instituției, notează The Guardian.

Activiștii de la Soko Tierschutz spun că imaginile demonstrează suferință și cruzime, iar practicile încalcă legislația germană și pe cea europeană.

“Este de neimaginat că așa ceva se poate întâmpla într-o țară în care animalele sunt protejate prin constituție. Cerem guvernului german să acționeze imediat și să închidă LPT și să oprească aceste teste crude prin care animalele sunt otrăvite”, a declarat Friedrich Mulln, reprezentant al Soko Tierschutz.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X