10468 Vizualizari

Hachiko din tramvaiul 41! Povestea lui îți va sfâșia inima!

Hachiko din tramvaiul 41! Vă amintiţi povestea lui Hachiko? Câinele care şi-a aşteptat zi de zi stăpânul în gara vreme de 9 ani după ce acesta a murit?

Ei bine, există şi în Bucureşti un astfel de câine. Cei de la Kanal D l-au găsit iar ceea ce veţi vedea în continuare nu este nimic regizat. Urmează o poveste care, sigur, vă va sfâșia inima.

Un cățel negru își caută cu disperare stăpânul, de mai bine de un an. Ochii îi sunt aţintiţi pe tramvaiul unde poate că şi-a văzut ultima oară prietenul. Din păcate, nimeni nu-i cunoaște stăpânii, dar atât de mult îşi doreşte reîntîlnirea cu proprietarul lui încât opreşte tramvaiul plin cu călători.

Toată speranţa îi răzbate în glas. Însă, uşile se închid de fiecare dată fără că cel aşteptat să coboare. Cel mai bun prieten al omului nu renunţă. Poate că în tramvai îl va găsi. Trecătorii încearcă să-i mai aline suferinţă. Alţii se oferă să-l ia acasă. Însă, în inima lui este loc doar pentru un singur stăpân.

 

Povestea lui Hachiko din tramvaiul 41! | Merita DISTRIBUIT!

Publicată de Pagina Românilor pe Sâmbătă, 26 August 2017

 

Un singur comentariu

  1. MARE DREPTATE AVETI

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X