De 1664 Vizualizari

„Hachiko” din Malu Mare are stapani!

Alina si Mihai formeaza o familie, din Craiova. Pe pagina lor de Facebook, numita chiar Alina si Mihai, a fost postata informatia potrivit careia, cainele de la Dealul Mare, Dolj, despre care numeroase publicatii, inclusiv Animalzoo (care a citat ca sursa adevarul.ro) au scris, povestindu-i drama prin care trece, animalul asteptandu-si, de 5 ani, in poarta casei, stapanul care a decedat – are de fapt stapani, urmasii omului mort.

„Breaking news!

Cainele de la Malu Mare chiar are stapan: pe mine. Il cheama Baloo, nu Arsenie Boca. S-a ajuns in situatia asta din cauza unor oameni fara alte ocupatii. Este adevarat ca stapanul cainelui a decedat acum 5 ani (tatal meu), dar asta nu inseamna ca nu avea sotie sau copii. Este din nou adevarat ca isi asteapta stapanul in poarta, dar acesta sunt eu sau oricine altcineva din familie care trece zilnic pe-acolo. Azi am fost socata sa vad cata lume s-a adunat in fata portii sa-l ia acasa. Fratilor, este un caine cu stapan, nu talisman norocos! Share!”, spun Alina si Mihai.

Iar „colega de banca din generala” a Alinei – roaga, de asemenea, la distribuirea urmatorului mesaj: „Ieri a aparut un reportaj in care vb despre un caine care isi asteapta stapanul care a murit, ca nu are ce manca, etc. Sunt aici si cainele ARE STAPAN, stapana este surprinzator colega mea de banca din generala ☺️ Este f bn ingrijit, are o curte imensa dar sare gardul si sta la poarta :)) acolo ii place lui ! Postez asta pt ca au venit f multi oameni sa il adopte, unii chiar si cu forta! El nu pleaca pt ca nu are de ce, nu pt ca asteapta pe cineva!!! A fost o neintelegere vis a vis de acest caine! Dar cu toate astea este minunat ca oamenii au vrut sa dea o mana de ajutor! Larisa Alessia ‪#‎DJHarra”

Un singur comentariu

  1. Popa iliana spune:

    Câinele este singur, gardul nu este etanș si de aceea sta la poarta știind ca vine cineva la el. Le recomand sa-i lase cățelului un aparat de radio deschis in cerdac undeva, sa-i lase apa multă si mâncare, sa asigure gardul ca Ciobănescul scurma si nu poți acoperi găuri cu cauciucuri, sa vorbească cu el mereu sa-i arate locul unde are coliba, habar nu au. Este un câine in suferința.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X