De 165 Vizualizari

GHIDUL ANIMALULUI TĂU DE COMPANIE de la ANIMAL ZOO. Viața unui salvator de… animale

Toți trecem prin diferite situații comice sau dificile prin prisma locului de muncă. Dar atunci când meseria ta e una de salvator și, mai ales, de salvator de animale, lucrurile se desfășoară la un alt nivel:

”M-au sunat de la un tabloid să mă întrebe ce pățește un motan bătrân dacă e părăsit de stăpân! M-am trezit a doua zi că o avertizam, în ziar, pe Zăvoranaca să nu-și părăsească motanul!” sau iată ce spune despre operația unei tigroaice: “O operam, era anesteziată și, ori a început să se trezească, ori a visat urât! A avut un reflex și a dat cu laba. Erau 20 de inși în sală și în trei secunde am rămas doar doi!”.

Citește în următorul număr al suplimentului Animal Zoo, distribuit gratuit cu ziarul Evenimentul Zilei, marți, 5 martie, povestea unui veterinar dedicat, care a trecut prin situații deosebite, unele tragice, altele ilare, dar și cât de mult a reușit să schimbe viața unor oameni, salvand viața companionilor lor.

Un singur comentariu

  1. Viata noastra ar fi mult mai ‘goala’ fara aceste suflete minunate,cel putin din punctul meu de vedere= le oferi afectiune iar, ele la randul lor, iti ofera dragostea lor de 3X mai mult !

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X