Sari la conținut
Home » Gestul unui poștaș lipsit de inimă! Ce a descoperit proprietarul unui cățel după ce a verificat camerele de supraveghere

Gestul unui poștaș lipsit de inimă! Ce a descoperit proprietarul unui cățel după ce a verificat camerele de supraveghere

Gestul unui poștaș lipsit de inimă! Ce a descoperit proprietarul unui cățel după ce a verificat camerele de supraveghere.

Bărbatul nu știa ce se întâmplă cu patrupedul familiei!

Pentru Alfonso Galindo, un bărbat din Otay Mesa, California, decizia de a instala camere de supraveghere în curtea casei sale i-a dovedit un lucru cu totul tragic și emoționant.

Potrivit thedodo.com, într-una din zile, când Alfonso Galindo a sosit acasă, l-a găsit pe Pupa, câinele familiei în vârstă de șapte ani, comportându-se ciudat.

„Este sfâşietor de privit, cu adevărat, să-ţi vezi câinele suferind în acest fel”, a spus Alfonso.

Filmarea îl înfăţişa pe Pupa aşteptând în siguranţă în spatele unei porţi metalice, pe măsură ce un lucrător poştal se apropia, aducând corespondenţa. De sub multitudinea de scrisori, Alfonso susţine că poştaşul scoate ceva şi îl stropeşte pe Pupa direct în ochi.

„Îl poţi vedea cu degetul pe declanşator”, a spus Galindo, când a prezentat înregistrările celor de la Inside Edition.

Câinele nu reprezenta o ameninţare în spatele gardului, dar acest lucru nu l-a împiedicat pe poştaş să folosească ceea ce pare a fi un spray cu piper prins de încheietura mâinii, pulverizând conţinutul prin gard, spre Pupa.

Atunci când bietul Pupa se prăbuşeşte la pământ, poştaşul distribuie corespondenţa şi îşi vede de drum ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

„El decide să meargă până în faţa porţii şi nepăsător să pulverizeze conţinutul spre câine.”

Gestul unui poștaș lipsit de inimă!

Alfonso s-a hotărât să revadă toate înregistrările din acea lună şi a descoperit că incidentul nu era un caz izolat, ci se întâmplase în 11 zile diferite.