Sari la conținut
Home » Gestul unui câine a uimit întreaga lume. Este incredibile ce a făcut! „Este foarte trist. Câinele nu lasă pe nimeni să se apropie”

Gestul unui câine a uimit întreaga lume. Este incredibile ce a făcut! „Este foarte trist. Câinele nu lasă pe nimeni să se apropie”

Gestul unui câine a uimit întreaga lume. De-a lungul anilor, câinii au demonstrat că sunt cei mai bun prieten al omului și, mai mult, au demonstrat că dețin emoţii şi sentimente foarte puternice. Acest lucru a arătat și un patruped din Rusia, care a reuşit prin gestul său să uimească o lume întreagă, anunță tabloidul britanic Daily Mail.Un câine a reuşit să impresioneze întreaga lume prin gestul pe care l-a făcut faţă de partenera lui. Un câine din rasa ciobănescul german a stat timp de şapte zile, lângă partenera lui, lovită şi ucisă de un autovehicul pe marginea unui drum.Pe parcursul săptămânii în care nu s-a mişcat din acel loc, oamenii i-au adus câinelui alimente şi apă pentru ca acesta să poată supravieţui.Locuitorii susţin că patrupedul şi-a târât partenera după ce aceasta a fost lovită de o maşină și apoi a refuzat să părăsească trupul neînsufleţit al partenerei, deşi oamenii din zonă au încercat să îngroape leșul.Oamenii au ajuns să descrie situaţia animalelor demnă de „Romeo şi Julieta”: „Este foarte trist. Câinele nu lasă pe nimeni să se apropie de partenera sa, pe care încearcă să o încălzească cu trupul său. E impresionant”, a declarat un locuitor din zonă.