Gestul salvator al unui cățel pentru stăpâna lui căzută pe trotuar!

Un cățel a luat atitudine în momentul în care și-a văzut stăpâna în dificultate!

Animalele noastre de companie sunt pregătite mereu să ne sară în ajutor în momentul în care avem nevoie, indiferent dacă își pun viața lor în pericol sau nu. Povestea următoare ne prezintă exact acest lucru.

Pe nume Clover, un cățel adorabil din Ottawa, Canada a reușit să îi salveze viața stăpânei sale, în timpul unei plimbări obișnuite. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate pe strada unde a avut loc evenimentul o prezintă pe Haley care şi-a pierdut cunoştinţa şi s-a prăbuşit la pământ.

Din fericire, câinele a reuşit să oprească maşina lui Dryden Oatway, un tânăr de 21 de ani care a făcut tot posibilul să o ajute pe Haley care se simţea rău:

„Tot timpul cât a stat pe mijlocul drumului, a ţinut privirea aţintită spre Haley. El nu şi-a luat niciodată ochii de la ea. A stat la distanţă faţă de mine, dar s-a asigurat că stăpâna lui este în regulă şi s-a comportat exemplar!”

S-a apropiat de Haley şi de Clover şi a încercat să ajute cât de bine a putut. A luat telefonul mobil al femeii, i-a apelat pe părinţi pentru a-i avertiza cu privire la incident şi a aranjat sosirea unei ambulanţe care să o ia pe tânăra aflată încă în criză.

Clover a devenit un adevărat erou în comunitate, dovedind din nou loialitatea câinilor față de familia lor.

„Dacă se va întâmpla din nou, mă simt de 10 ori mai în siguranţă cu Clover şi ştiu că va fi acolo pentru mine”, a spus Haley.

cățel
cățel
Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da