Sari la conținut
Home » Gestul impresionant al unui tânăr pentru câinii fără adăpost! A transformat anvelope vechi în adevărate culcușuri

Gestul impresionant al unui tânăr pentru câinii fără adăpost! A transformat anvelope vechi în adevărate culcușuri

  • de

Gestul impresionant al unui tânăr pentru câinii fără adăpost! A transformat anvelope vechi în adevărate culcușuri.

Tânărul cunoaște nevoia animalelor fără stăpân!

Dintr-un „simplu” vânzător într-un magazin alimentar, un tânăr a devenit o personalitate cunoscută de toată lumea. Intenţia lui Amarildo Silva Filho, în vârstă de 23 de ani, a fost să ofere adăpost animalelor fără stăpân şi, în acelaşi timp, să aducă o contribuţie semnificativă la scăderea poluării mediului.

Ideea lui a fost aceea de a găsi anvelope vechi pe care să le transforme în culcuşuri frumoase pentru câinii vagabonzi.

Totul se petrece în Campina Grande, Brazilia, unde există o mulţime de animale fără stăpân, în majoritate câini care nu au o casă sau un adăpost unde să locuiască.

S-a gândit să adune mii de anvelope de la depozitele de deşeuri, din parcări şi de pe drumuri. Odată curăţate, vopsite şi decorate, Amarildo coase perne în anvelope, pentru confortul oaspeţilor care „dorm acolo”.

Noile culcuşuri pentru câinii fără stăpân sunt foarte confortabile şi unice: fiecare este decorat într-un mod original şi creativ.

Proiectele sale de reciclare şi reutilizare au devenit atât de populare, încât sunt prezentate în şcoli şi în cadrul evenimentelor locale. În plus, în colaborare cu mai multe adăposturi pentru câinii fără stăpân, Amarildo a decis să transforme şi să decoreze anvelopele uzate în jardiniere, vaze şi containere care pot fi incluse în mobilierul stradal, grădini, străzi şi parcuri.

Gestul impresionant al unui tânăr