De 1808 Vizualizari

GESTUL CARE VA ÎNFIORA O LUME ÎNTREAGĂ. De ce au fost în stare mai mulți JIHADIȘTI să-i facă unui BIET CÂINE. Imaginile au devenit VIRAL PE INTERNET

Gestul care va înfiora o lume întreagă. De ce au fost în stare mai mulți Jihadiști să-I facă unui biet câine. Jihadiștii se  folosesc de diferite metode inumane pentru a-și recupera teritoriul pierdut. De această dată,  militanții ISIS au pus o vestă plină de explozibil, pe un biet animal.

Potrivit click.ro, un videoclip emoționant a făcut înconjurul lumii. În înregistrare, apare un câine, pe spatele căruia se află mai multe sticle cu explozibili și cțiva rebelii care mângâiau patrupedul, în timp ce unul dintre ei explică gestul jihadiștilor. El spune că animalul a fost folosit cu intenția de a-i ucide, iar in fericire, bomba a fost dezamorsată la timp.

Luptătorii au declarat că animăluțul va fi trimis la grădina zoologică din Bagdad, „pentru a sta departe de război și de jihadiștiI ISIS”, potrivit metro.co.uk.

Pe această temă circulă o știre cum că videoclipul că animalul salvat nu ar trebui luat în seamă ca o informație adevărată, deoarece este făcut de rebeli. În orice caz, înregistrarea cu animăluțul terifiat a îngrozit o lume întreagă. Recent, ISIS a pozat, pentru o revistă de propagandă, cu pisici în brațe, pentru a-și „îmblânzi” imaginea și pentru a atrage mai mulți recruți.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X