De 5171 Vizualizari

Gest INCREDIBIL făcut de motanul Alună, după ce s-a pierdut de stăpâna lui

Un motan a făcut un gest incredibil, după ce s-a pierdut de stăpâna lui. Alună, așa cum l-a numit salvatorii săi, a reuşit să urce de unul singur în tren şi să călătorească câteva staţii până când a fost găsit de controlorii de bilete din tren, care l-au hrănit şi l-au „făcut celebru”, postându-i fotografia pe Twitter.

Așadar, Alună a luat trenul din comuna franceză Voivres-Lès-Le-Mans şi a călătorit singur câteva staţii în vagonul trenului, până când a fost văzut de unul dintre controlorii de bilete. Bărbatul a încercat să-l adăpostească într-o gheretă, dar motanul l-a urmat, aşa că nu a avut altă opţiune decât să îl lase să călătorească cu trenul: „L-am luat cu mine şi i-am spus „Micuţule, urcă în tren şi vedem ce opţiuni avem în gara din Mans”.

Alună a stat liniştit în tren, împărţind un croissant cu controlorul de bilete, care a postat fotografia motanului pe Twitter. La scurt timp, stăpâna şi-a recunoscut motanul pierdut şi a venit să îl recupereze din gara Mans, potrivit realitatea.net.

Un singur comentariu

  1. Gheorghe Felicia spune:

    Inteligent, motănelul!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X