Sari la conținut
Home » Gest extraordinar al unei tinere pentru câinii bătrâni din adăposturi!

Gest extraordinar al unei tinere pentru câinii bătrâni din adăposturi!

Gest extraordinar al unei tinere pentru câinii bătrâni din adăposturi!

Debora Rizzo, tânăra care adoptă câini bătrâni și le oferă dragostea meritată în ultima perioadă din viața lor!

O poveste remarcabilă o are în centrul atenției pe Debora Rizzo, o tânără în vârstă de 30 ani din Italia, iubitoare declarată a câinilor. Obișnuită cu voluntariatul în cadrul asociațiilor de câini fără adăpost, ea a decis să facă un lucru cu totul remarcabil pentru niște câini aflați în ultima perioadă a vieții lor.

Pentru a oferi momente unice multor câini ce au ajuns la o vârstă înaintată, s-a gândit să adopte doar animalele bătrâne din adăposturi. Dacă cererile de adopție vizează în primul rând căței tineri, ea a decis să facă exactul opusul, pentru a oferi clipe frumoase unor suflete care au fost chinuite de-a lungul vieții.

A avea grijă de un câine înseamnă mai mult decât să-l hrăneşti şi să-l plimbi în fiecare zi. A avea alături unul dintre aceşti prieteni cu patru picioare înseamnă să-l vezi şi să-l apreciezi ca pe un membru real al familiei.

Mai ales pentru cei mai în vârstă sau bolnavi, este într-adevăr trist să ne gândim că îşi vor petrece ultimii ani într-un loc care, pentru ei, nu este primitor. În Italia, există o tânără care a decis să facă tot posibilul pentru a ajuta aceşti câini abandonați.

Chiar dacă perioada este una scurtă, gestul tinerei pentru câinii bătrâni are o însemnătate mult mai mare decât ne putem noi imagina.