Gest extraordinar al unei tinere pentru câinii bătrâni din adăposturi!

Debora Rizzo, tânăra care adoptă câini bătrâni și le oferă dragostea meritată în ultima perioadă din viața lor!

O poveste remarcabilă o are în centrul atenției pe Debora Rizzo, o tânără în vârstă de 30 ani din Italia, iubitoare declarată a câinilor. Obișnuită cu voluntariatul în cadrul asociațiilor de câini fără adăpost, ea a decis să facă un lucru cu totul remarcabil pentru niște câini aflați în ultima perioadă a vieții lor.

Pentru a oferi momente unice multor câini ce au ajuns la o vârstă înaintată, s-a gândit să adopte doar animalele bătrâne din adăposturi. Dacă cererile de adopție vizează în primul rând căței tineri, ea a decis să facă exactul opusul, pentru a oferi clipe frumoase unor suflete care au fost chinuite de-a lungul vieții.

A avea grijă de un câine înseamnă mai mult decât să-l hrăneşti şi să-l plimbi în fiecare zi. A avea alături unul dintre aceşti prieteni cu patru picioare înseamnă să-l vezi şi să-l apreciezi ca pe un membru real al familiei.

Mai ales pentru cei mai în vârstă sau bolnavi, este într-adevăr trist să ne gândim că îşi vor petrece ultimii ani într-un loc care, pentru ei, nu este primitor. În Italia, există o tânără care a decis să facă tot posibilul pentru a ajuta aceşti câini abandonați.

Chiar dacă perioada este una scurtă, gestul tinerei pentru câinii bătrâni are o însemnătate mult mai mare decât ne putem noi imagina.