Sari la conținut
Home » Gest emoționant făcut de polițiștii de frontieră! A salvat o pisică în ultimul timp

Gest emoționant făcut de polițiștii de frontieră! A salvat o pisică în ultimul timp

Gest emoționant făcut de polițiștii de frontieră! A salvat o pisică în ultimul timpO pisică, rămasă prizonieră pe un mal al râului Tamisa, a fost salvată la timp de polițiștii de frontieră din Londra.

Pentru că era prea speriată, felina s-a lăsat cu greu prinsă, dar până la urmă a fost adusă cu bine pe mal.

Felina a fost observată pe malul Tamisei de câţiva trecători, care au anunţat Garda londoneză de Coastă. Echipaţi cum trebuie, inclusiv cu căşti pentru că pisica nu avea de gând să se lase prinsă, pur şi simplu, salvatorii au scăpat pisica de câteva ori din capcana păturii şi la un moment dat părea chiar că va ieşi victorioasă în lupta cu uriaşul în echipament de protecţie, notează Pro TV.

Pisica a uitat de teama pe care cele mai multe dintre feline o au pentru apă și a vrut să scape prin înot . După câteva încercări nereuşite, salvatorul a capturat-o şi a adus-o în siguranţă, la colegii săi.Odată ajunsă în barcă, pisica s-a liniştit, deşi salvatorul nu a riscat şi a ţinut-o în continuare strâns în braţe, învelită în pătură.

Felina a fost transportată la mal, apoi scoasă la cea mai apropiată stradă, unde a fost eliberată şi a luat-o la goană ca din puşcă. Nu a scăpat, însă, de pericole. Un câine aflat în apropiere a plecat imediat în urmărirea ei.