Sari la conținut
Home » Gândul de a merge acasă, bucurie de nedescris pentru o cățelușă din rasa Pitbull!

Gândul de a merge acasă, bucurie de nedescris pentru o cățelușă din rasa Pitbull!

  • de

Gândul de a merge acasă, bucurie de nedescris pentru o cățelușă din rasa Pitbull!

Cățelușa era mereu fericită!

Douglas County Shelter Animal a avut parte de un locatar cu totul special! Este vorba despre o cățelușă Pitbull pe nume Matilda, care era extrem de fericită!

Ea a fost salvată de pe străzile din Georgia.

Personalul adăpostului a fost atât de impresionat de starea de fericire a cățelușei, încât au decis să surprindă o serie de poze și videoclipuri cu totul impresionante:

„Ne-a oferit cele mai dulci sărutări”, a declarat Santina Sanders pentru The Dodo. „S-a dovedit a fi cel mai drăgălaş animal pe care l-am întâlnit vreodată.”

Reprezentanţii grupului de salvare Pibbles & More Animal Rescue s-au îndrăgostit de asemenea iremediabil de ea.

„Definiţia cuvântului ‘bucurie’ în dicţionar este: ‘substantiv: sentiment de mare mulţumire şi de satisfacţie sufletească’ Iar imaginea cea mai potrivită lângă definiţia din dicţionar poate fi Matilda. Ea reprezintă bucuria în cea mai pură formă”, au scris cei de la Pibbles & More Animal Rescue pe Facebook.

Bowles-Chiofalo a lăsat-o pe Matilda în siguranţă în grija unei familii temporare. Kerrie Rich, cea care avea să se ocupe de ea, s-a îndrăgostit imediat de căţeluşă.

„Dă din codiţă atât de tare, încât ajunge să meargă strâmb”, povesteşte Rich.

Există un singur lucru care Matildei nu-i place deloc: să poarte zgardă. Rich a încercat să-i pună o mică zgardă Matildei, dar în clipa următoare coada ei s-a oprit pentru prima oară. Rich s-a dat seama că pielea căţeluşei era încă iritată şi i-a dat-o imediat jos.

Îi place să doarmă alături de frăţiorul ei mai mare şi să se joace cu jucăriile ei favorite. Preferă, de asemenea, să-şi petreacă timpul alături de vecinii mamei sale adoptive!

Gândul de a merge acasă