De 1022 Vizualizari

Gandește pozitiv! Așa a invins Wonky!

Cătelușa abandonată s-a luptat cu o boală extrem de dureroasă

 

La 12 săptămâni de viață, Wonky a fost abandonată de stăpâni de parcă ar fi fost doar o piesă de mobilier. Motivul? Micuța din rasa Staffordshire s-a născut cu o boală a articulațiilor. Dar s-a născut si cu o stea norocoasă și a fost adoptată de o persoană cu inimă mare, care a dus-o la tratamente și a ajutat-o pe Wonky să se refacă.

Acum e un câine aproape normal.

Și pentru că, asa cum spuneam, ”s-a născut a doua oară”, numele ei a fost schimbat cu Juliette.

Stăpânul ei spune despre cășelusă că a dat dovadă de o rezistență incredibilă la durere, cât și de o gândire pozitivă! ”Parcă știa că se va face bine!”, a declarat el.

Tags:

3 Comentarii

  1. Sigur ca da, cainele a gandit pozitiv. Eventual, asteptam sa scrie si o carte in care sa ne impartaseasca experienta sa, reflectiile si framantarile sale.

  2. Numai cine n-a avut probleme cu „oasele proprii” nu stie prin ce a trecut si cat a indurat un trup atat de mic ! Este minunat sa constati ca mai sunt si oameni-OAMENI ce inca stiu si pot sa faca bine celor din jur, fie ei si asa-zise animale ! Ma bucur enorm cand gasesc postate asemenea reusite, indiferent la cine se refera. Unor asemenea oameni ar trebui sa li se acorde premiul „Omul Anului cu Suflet !” Sa ne mai bucurati cu asemenea istorii adevarate. Numai bine.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X