Sari la conținut
Home » Funny Dog – glume si bancuri cu caini

Funny Dog – glume si bancuri cu caini

  • de

Doi caini la scoala de dresaj stau de vorba. Unul dintre ei spune: „Ce urasc cel mai mult la deresaj este ca inveti atatea lucruri care nu iti vor folosi niciodata in viata reala”catei veseli        Un barbat a vrut sa vada daca zicala ” cel mai bun prieten al omului este cainele. Astfel, el vrea sa vada cine il iubeste mai mult, sotia sau cainele. Ii inchide pe amandoi in porbagjul masinii si ii lasa acolo cateva ore. Cand s-a intors si a deschis, ghici cine era inca fericit sa-l vada? Ei bine, nu a fost sotia…catei veseli1 Ce obtii atunci cand incrucisezi un caine ciobanesc cu un trandafir?UN Collie – Flower!!!catei veseli2 

Un tip mergea pe jos cu Chihuahua lui,  vede cum un alt barbat intra intr-un bar cu un Golden lui si il aude pe barman: Nu poti intra cu cainele aici!”

Omul răspunde Acest caine reprezinta ochii mei„Barmanul: Oh, îmi pare rău. Prima bautura este din partea casei, cu scuzele de riguare! ” Omul ia băutura si merge la o masa.Tipul vazand toate astea se gandeste ca si el ar putea primi o bautura gratis. Deci, el intra in bar cu Chihuahua și barmanul spune „Hei, nu poti aduce cainele aici!”Tipul răspunde: Acesta este un caine insotitorBarmanul răspunde: Nu, eu nu cred. Nu se folosesc Chihuahua pentru cainii insotitori Tipul se opreste pentru doar o fractiune de secunda si raspunde:  „CE?!?! Mi-au dat un Chihuahua?!?

catei veseli3