Frica a pus STAPANIRE pe instinctul de apropiere fata de OAMENI!Pentru orice animal, salvarea de catre oameni, dintr-o situatie fara iesire, este un lucru infricosator. Asa s-a intamplat si cu un pui de Golden Retriever, abandonat care, s-a trezit dintr-odata cu o multime de oameni in jurul lui, dornici de a-l ajuta.

Povestea lui a pornit de la momentul in care o organizatie de salvare a animalelor a primit o solicitare despre situatia extrem de dificila in care se afla catelul fara adapost care avea nevoie disperata de ajutor, potrivit ABC News.

Clarabelle, cum a fost numit ulterior de salvatori, avea nevoie de ajutor, iar salvatorii organizatiei „Hope for Paws” au gasit catelul, dar, de teama acestora, vietatea s-a ascuns sub un container. Intreaga echipa de interventie au incercand sa ademeneasca animalul, insa Clarabelle era, pur si simplu, paralizat de frica si iesirea ei din locul in care se ascunsese parea imposibila.Atat de speriata a fost catelusa incat si-a acoperit ochii cu labutele, exact ca un copil speriat de ceva ingrozitor…dar doar pana unul dintre salvatori, Eldad Agar, a ajuns sa o atinga.S-a apropiat usor, pentru a castiga increderea animalului, reusind intr-un final sa-l scoata de sub container.Clarabelle a inteles rapid ca toata lumea se afla acolo pentru a o ajuta.Cainele a fost dus la un control veterinar, ingrijit si spalat si astepata o familie din care sa faca parte!

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da