De 2445 Vizualizari

Fratele lui Ionuţ Anghel, băiatul ucis de câini, a fost audiat astăzi. Procurorul vrea sa afle adevarul de la micut

 

Andrei Anghel, fratele băieţelului de 4 ani omorât de câini în apropierea Parcului Tei din Capitală, a fost audiat azi de procurorul care instrumenteaza cazul.

 
Copilul în vârstă de şase ani a fost dus la un centru special şi a fost însoţit în permanenţă de un psiholog. Andrei a declarat în faţa procurorului tot ce şi-a amintit din ziua de 2 septembrie, ziua în care fratele lui a murit.

 

Fratele copilului ucis de câini a mai dat două declaraţii în trecut, conform celor declarate de tatăl său, Valentin Anghel: „În momentul în care va fi pregătit va putea să povestească din nou. A dat deja două declaraţii, dar va trebui şi în faţa procurorului. Una a fost în ziua tragediei la poliţie şi a doua în faţa unor psihologi când a fost internat ambulatoriu”, a spus tatăl lui Ionuț, la B1 Tv.

 

Andrei Anghel este singurul martor al incidentului în care fratele lui mai mic şi-a pierdut viaţa. Copilul, după cum spun părinţii, a declarat în repetate rânduri în prezenţa lor că Ionuţ a fost sfâşâiat de câini.

 

Totodată, procurorul care se ocupă de caz a refuzat să dea vreo declaraţie presei sau să răspundă la numeroasele întrebări ale jurnaliştilor, motivând că “ancheta este în curs de desfăşurare”.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X