Fotografia care spune cea mai impresionantă poveste din toată lumea. Amestecul de emoţii a transformat această imagine într-una memorabilă.

Dragostea pentru animalele noastre de companie nu trebuie să depindă de rasă sau inteligența acestuia. Vezi o poveste impresionantă din spatele unei fotografii despre un băiețel și cățelușii care s-au născut în ceeași zi.

Fotografia a fost realizată într-un studio foto și îl suprinde pe Brydon, fiul nou-născut al lui Kami Klingbeil.

Alaturi de el, înghesuiți în același coș, dorm nouă pui de Labrador.Așadar, micuțul Brydon și cățeii s-au nascut în aceeași zi, la doar 9 ore distanță, în aceeași familie.

Kami a născut la scurt timp după ce cățeaua ei, Delia, a adus pe lume cei nouă puiuți, iar fotografia a fost realizată după 6 zile de la nașterea lor, scrie Daily Mail. bebe1

Femeia nu a banuit nicio clipă că drăgălașa ei cățelușa va naște în aceeași zi cu ea. Când a plecat la spital, pentru a i se induce nașterea, cățelușa Delia nu dădea semne că ar urma să fete.

Iar proaspăta mămică a aflat abea la spital că a devenit stăpână a nouă căței. Ideea acestei fotografii inedite i-a venit după ce i-a povestit unei prietene fotograf, Teresa Raczynski, despre amuzanta coincidență.Fotografiile realizate în acea zi au fost publicate pe pagina de Facebook a Teresei, iar comentariile pozitive si aprecierile nu au ezitat sa apara.