De 11000 Vizualizari

Fotografia care le-a SALVAT vietile!

Doua cateluse se “imbratiseaza", inainte de a fi eutanasiate

O fotografie cu doua cateluse care se imbratiseaza” intr-un adapost pentru animale, cu doar cateva ore inainte de a fi eutanasiate, a primit zeci de mii de like-uri si a fost redistribuita de alte zeci de mii de ori pe reteaua de socializare Facebook, reusind in acelasi timp sa le salveze vietile, scrie abcnews.com, articol preluat de Agerpres.

Campania declansata pe Facebook pentru salvarea acestor cateluse a dus la strângerea a peste 3.000 de dolari, bani folositi pentru tratarea celor doua.

„Le place sa se joace impreuna”, a declarat Karin Wallace, fondatoare a organizatiei „Angels Among Us Pet Rescue”, unde sunt gazduite in prezent cele doua cateluse.

Fotografia cu cele doua cateluse, Kala, in varsta de opt luni din rasa Old Hound, si Keira, din rasa Boxer, cu varsta de un an, a fost realizata pe 20 iulie, intr-un adapost dintr-o zona rurala din statul Georgia, inainte de a fi salvate de voluntarii societatilor „Angels Among Us Pet Rescue” si „Etowah Valley Humane Society”.

„In doua ore si sase minute comunitatea celor care iubesc animalele s-a mobilizat si cele doua cateluse prietene au fost salvate”, potrivit unui mesaj postat pe Facebook.

Un reprezentant al organizatiei „Angels Among Us Pet Rescue” a declarat, pentru ABC News, ca voluntarii celor doua organizatii au luat catelusele din adapostul respectiv din Georgia cu aproape 12 ore inainte de a fi eutanasiate. Urmatorul pas pentru Kala si Keira este gasirea unui camin permanent la o familie.

Un singur comentariu

  1. Sa i arda focul pe cei care eutanasiaza, NIMENI NU ARE DREPT SA IA O VIATA! Astia nu ar merita sa se nasca, pe lumea asta, daca am stii dinainte ce specimene se nasc pe lumea asta, MAI BINE NU AR MAI EXISTA

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X