6197 Vizualizari

A fost lovit de o mașină, nu putea merge, a zăcut pe marginea drumului. Uite cum a reacționat când un om a venit să-l salveze I VIDEO

A fost lovit de o mașină, nu putea merge, a zăcut pe marginea drumului. Uite cum a reacționat când un om a venit să-l salveze. 

Goldie, un câine maidanez, traversa o strada din India, iar în acel moment a fost lovit de o mașină, potrivit sosharethis.com.

Unul dintre motivele pentru care noi oamenii iubim atât de mult câinii este capacitatea lor de a-și arăta dragostea față de noi. Chiar și atunci când au fost răniți sau maltratați, ei găsesc modalități de a se ridica și de a arăta dragostea și bunătatea care este greu de înțeles pentru noi.

Lovitura a fost atât de puternică, încât nu s-a mai putut mișca și nimeni nu a sărit în ajutorul sau. Câinele a fost lăsat la marginea drumului, în dureri cumplite, timp de cateva ore.  Rănit și sângerând, căuta cu privirea pe cineva care să-l ajute.

După un timp, un bărbat inimos a venit să-i dea o mână de ajutor. Chiar dacă a fost rănit și se simțea foarte rău, acest câine parcă voia să-i spună omului cât de mult se bucură și cât de mult însemnă acest ajutor pentru el.

În ciuda durerii, își ridică coada agitată și dă din ea stânga-dreapta, ceea ce înseamnă manifestare de bucurie.

După două luni, câinele, redenumit Goldie de către salvatorii lui,  și-a revenit și nu a uitat să le arate cât de mut îi iubește pe cei care i-au salvat viața. În prezent, salvatorii săi caută o familie adoptiva pentru câinele fără stăpân, care sa îi asigure dragostea de care el are mare nevoie.

Faceți clic mai jos pentru a vedea cum a reacâionat cățelul când bărbatul salvatoe s-a apropiat de el…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X