Sari la conținut
Home » Folosiți pentru a scoate profit în timpul luptelor de câini, doi Pitbulli se transformă complet într-o familie iubitoare!

Folosiți pentru a scoate profit în timpul luptelor de câini, doi Pitbulli se transformă complet într-o familie iubitoare!

  • de

Folosiți pentru a scoate profit în timpul luptelor de câini, doi Pitbulli se transformă complet într-o familie iubitoare!

Nimic nu poate fi mai frumos decât o viață plină de dragoste pentru doi Pitbulli abuzați!

Câinii de luptă sunt des folosiți de anumite persoane pentru a câștiga bani, cu toate că această practică este ilegală și lipsită de suflet. Aceasta a fost și povestea lui Maggie și Vito, doi Pitbulli care au fost nevoiți să ducă o viață extrem de complicată.

Din fericire pentru ei, viața avea să se schimbe complet, după ce au fost salvați de voluntarii organizației Detroit Bully Corps.

Vito a ajuns la Detroit Bully Corps în 2012, iar Maggie în 2013. În timp ce mulţi dintre câinii care ajung la adăpost sunt îngroziţi, Maggie şi Vito s-au dovedit a fi extrem de prietenoşi.

Pitbulli s-au alergat succesiv în jurul curţii, în timp ce cozile lor se mişcau vesele în aer.

Toată lumea la DBC a fost plăcut surprinsă să vadă că Maggie şi Vito să distrează atât de bine împreună.

„Amândoi au cu adevărat inimile unor campioni. Cei doi au decis să lase în urmă cicatricile unei vieţi dure şi să facă pasul într-o lume care le-a dat toate motivele să se bucure de prezent. Unii dintre voi cunosc poveştile ambilor câini, în timp ce alţii îi întâlnesc pentru prima dată. Ambii câini au arătat că au o voinţă puternică de a bucura vieţile celor cu care interacţionează”.

Atât Maggie, cât şi Vito, au trecut prin transformări incredibile de la sosirea lor la adăpostul DBC. Pitbulli

PitbulliMaggie şi Vito sunt doi câini care au avut un drum lung si anevoios de parcurs, dar care au lăsat în urmă abuzurile la care au fost supuşi şi au învăţat din nou să iubească oamenii. Videoclipul de mai jos ne prezintă povestea acestora.