Sari la conținut
Home » Finalul fericit al unui cățel găsit găsit pe străzile Bucureștiului

Finalul fericit al unui cățel găsit găsit pe străzile Bucureștiului

Finalul fericit al unui cățel găsit găsit pe străzile Bucureștiului! Un bucureștean a găsit un cățel în fața unui bloc din Sectorul 3 și l-a luat în casă, unde l-a îngrijit cum se cuvine.

Inimosul bucureștean, i-a făcut baie, l-a dus la veterinar, l-a hrănit și după i-a căutat stăpânii pe care, din fericire, i-a și găsit. Astfel, cățelul a ajuns înapoi la familia sa, care era foarte îngrijorată pentru el.

Finalul fericit al unui cățel găsit găsit murdar și ciufulit pe străzile Bucureștiului

În urmă cu câteva zile, un bărbat a găsit în fața unui bloc de pe Bulevardul Nicolae Grigorescu din București un cățel, rasa Cocker Spaniel. Animalul era murdar și ciufulit, părea că umblă de câteva zile pe străzi.

Bărbatului i s-a făcut milă de el și l-a luat acasă, unde i-a făcut baie, i-a dat să mănânce și l-a dus cu mașina la un cabinet veterinar.

Catelul gasit in Bucuresti dupa ce a fost spalat. Sursa foto. Pagina de facebook a R.G.

Din păcate, deși spera că va reuși să-i găsească usor stăpânii cu ajutorulu microcipului, a aflat că animalul nu are dispozitivul implementat.

Ulterior, bucureșteanul a publicat câteva imagini cu cățelul pe pagina sa de Facebook și a spus că îi caută stăpânul:

”L-am găsit acum în fața blocului B3bis din Sector 3, Bd. Nicolae Grigorescu. Cocker Spaniel. Mascul. Nu cred că are mai mult de 2 ani. Dupa cât e de ciufulit și de murdar, cred că e de câteva zile pe stradă. Rog share să îi găsim stăpânul.
PS: L-am luat în casă, e foarte cuminte, urmează o băiță. Am mers și la veterinar cu mașina, nu a fost agitat, se vede că nu e prima oară. Daca aflați ceva, știți unde mă găsiți! (R. G.)

Finalul fericit! Cățelul a ajuns înapoi la familia sa

Ulterior, bărbatul a făcut un update la postare în care a spus că animăluțul s-a întors acasă. Bucureșteanul îl botezase Tedi, după numele primului cățel pe care l-a avut, dar după aceea a aflat că, de fapt, numele animalului era Fredi. Tedi, Fredi, nu e mare diferență.

FREDI s-a întors astăzi acasă!

Sunt sigur că s-a simțit bine la mine acasă după ce l-am „omenit” cu o băiță bună și papa caldă făcută special pentru el. Asta cu siguranță se poate vedea în pozele recent postate. Și, poate e greu de crezut dar, pe FREDI eu îl botezasem deja TEDI, numele primului meu cățel de acum 30 de ani!