De 211 Vizualizari

Finala Românii au talent: Bruno Icobet a câştigat marele premiu de 120.000 de euro.

„M-am aşteptat şi nu m-am aşteptat să câştig. M-am aşteptat să câştig când am făcut o impresie foarte bună în semifinale, dar nu m-am aşteptat ca Jay să intre în călduri. Vă daţi seama că i-a dat pe cei doi băieţi peste cap. Eu am intrat pe scenă, în show-ul cu cea mai mare audienţă din România, cu doi masculi şi o femelă în călduri. A fost o nebunie”, a dezvăluit Bruno Icobeţ.

„Încă nu m-am gândit ce voi face cu marele premiu de 120.000 de euro. Am un băiat de 26 de ani, pe care-l iubesc foarte mult. Sper să aibă un start în viaţă nou. Mult mai bun decât al meu. Mesajul meu pentru cei care m-au susţinut este că îi iubesc enorm şi mă voi strâdui mai mult decât până acum.
Nu-mi voi lua şi alţi câini, deja îmi ocupă tot timpul liber cei pe care îi am. Pentru că am un job full time. Nu mai am forţa necesară. De aceea am şi făcut tot acest efort, demonstraţii, emisiuni tv, am ajuns să mă ridic, de fapt ei (căţeii Blue, Ozzy şi Jay n.r.) au făcut asta, nu eu. Acum trebuie să mergem în competiţii. Voi face ceea ce am promis.
Citiţi mai mult:  EVZ.ro

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X