De 3238 Vizualizari

Fiica lui Steve Irwin este criticată ASPRU pentru că a luat o decizie NEINSPIRATĂ

Probleme de imagine

Bindi Irwin, fiica regretatului realizator australian Steve Irwin, cunoscutul autor de documentare inspirate din universul animalelor, a generat un val de critici în presa internaţională, după ce a anunţat că a acceptat să devină imaginea unei campanii de promovare a parcurilor acvatice SeaWorld.

După difuzarea în 2013 a documentarului „Blackfish”, un film care a dezvăluit condiţiile sumbre în care trăiesc balenele aflate în captivitate, directorii reţelei de parcuri acvatice SeaWorld s-au confruntat cu un val de publicitate negativă, boicoturi şi proteste, informează contactmusic.com.

În ciuda acestei publicităţi negative, Bindi Irwin, în vârstă de 15 ani, a anunţat, joi, că a acceptat să devină imaginea oficială a unei campanii de promovare a acestor parcuri tematice în rândul copiilor.

„Sunt foarte încântată să calc pe urmele tatălui meu şi să mă asigur că lucrurile pentru care el a luptat din greu vor continua să existe şi pentru generaţiile viitoare. De aceea sunt foarte bucuroasă să fac campanie pentru copii. Sunt încântată de acest parteneriat cu SeaWorld. Sunt încântată să particip la acest proiect nou, Generation Nature, şi să-i încurajez pe copii să schimbe lumea”, a spus Bindi Irwin.

Acest parteneriat i-a scandalizat însă pe militanţii pentru drepturile animalelor, inclusiv pe directorii organizaţiei PETA.

Familia Irwin exploatează animalele de mulţi ani, aşadar nu este nicio surpriză că Bindi a acceptat să devină imaginea unei campanii a parcurilor SeaWorld. Însă plasarea fotografiei cu chipul ei pe site-ul SeaWorld nu va putea să acopere faptul că orcile, delfinii şi alte animale suferă în micile bazine de la SeaWorld după ce sunt răpite din rândul familiilor lor. Milioane de persoane au înţeles deja – prin intermediul campaniilor PETA şi a minunatului documentar Blackfish – că SeaWorld nu este un loc pentru o persoană căreia îi pasă cu adevărat de animale„, se afirmă într-un comunicat de presă publicat pe site-ul PETA.

Un singur comentariu

  1. Ma tot intreb ce fel de mame pot fi acelea care citesc despre astfel de tragedii dar, militeaza in continuare pentru drepturile cainilor fara stapan, asta insemnand, fara echivoc, prezenta pe strazi, pentru ca, daca de adoptat nu adopti, in adaposturi nu-i vrei, eutanasiati nu-i vrei, atunci ce vrei? sa ramana pe strazi, asta e concluzia! Si atunci ce fel de mama poti fi?? Nu rezonezi deloc cu durerile altor mame, nu te pui nicio clipa in situatia lor?

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X