Sari la conținut
Home » Fiecare persoană de pe stradă, posibila salvare a unui cățel adorabil și timid!

Fiecare persoană de pe stradă, posibila salvare a unui cățel adorabil și timid!

Fiecare persoană de pe stradă, posibila salvare a unui cățel adorabil și timid!

Totul s-a petrecut în Africa de Sud!

Un grup de iubitori de animale a decis să ajute puii fără adăpost prin intermediul proiectului Dogbox. Majoritatea câinilor fără adăpost sunt destul de timizi, însă următorul patruped i-a urmărit fără oprire şi nu a renunţat, fiind disperat să-şi găsească o casă şi o familie care să-l adopte.

Potrivit thedodo.com, fără să își piardă speranța, micuțul patruped a continuat să își urmeze instinctul în fiecare zi, doar pentru a găsi o familie iubitoare care să îl accepte așa cum este.

Voluntarii Dogbox au numit câinele Scribble, din cauza că acesta șchiopăta. Când a fost evaluat de un medic veterinar, s-a stabilit că animalul de companie fusese rănit, probabil de o persoană fără suflet. Totul pentru că bietul patruped obişnuia să urmărească trecătorii, încercând să-şi găsească o casă.

Din fericire, piciorul lui Scribble a început să-şi revină, dar cei de la Sidewalk Specials mai aveau ceva de făcut pentru a-i completa viaţa. I-au făcut cunoştinţă cu realizatorii emisiunii TV Hills & Expresso Morning Show, în speranța că cineva va rămâne impresionat de povestea lui de viață.

Show-ul l-a avut invitat pe adorabilul căţeluş, astfel încât el şi alţi câini de la Sidewalk Specials să-şi poată găsi casa mult dorită!

O familie din Johannesburg care urmărea emisiunea televizată s-a îndrăgostit iremediabil de Scribble. Pentru aceştia el s-a dovedit a fi câinele perfect, iar în zilele următoare el a fost adoptat.

Fiecare persoană de pe stradă posibila salvare a patrupedului