Sari la conținut
Home » Fiecare persoană de pe stradă, o posibilă familie pentru un cățel adorabil! Cum a reușit patrupedul să fie salvat

Fiecare persoană de pe stradă, o posibilă familie pentru un cățel adorabil! Cum a reușit patrupedul să fie salvat

Fiecare persoană de pe stradă, o posibilă familie pentru un cățel adorabil! Cum a reușit patrupedul să fie salvat.

Câinii fără stăpân încep să fie tot mai numeroși pe străzile din întreaga lume!

Asociațiile pentru protecția animalelor duc o luptă continuă pentru a putea salva, sau cel puțin ajuta, un număr cât mai mare de animale fără stăpân. Un bun exemplu este asociaţia Project Dropbox care ajută câini fără stăpân din mai multe țări din lume, reușind să le ofere mâncare, materiale necesare traiului de zi cu zi, cât și medicamente atât de necesare pentru a putea stopa anumite boli.

Povestea următoare îl are în centrul atenției pe un cățel foarte prietenos și adorabil. Voluntarii au fost impresionați de pofta de viață a cățelului care trăia de unul singur pe stradă.

Câinii, cum este cazul şi lui Scribble, sunt trataţi ca „deranjanţi” de către mulţi localnici.

Scribble nu putea să mai rămână pe străzi. Oamenii au depus toate eforturile ca să-i găsească un cămin permanent.

Fiecare persoană de pe stradă

Televiziunile au prezentat cazul căţeluşului adorabil, astfel încât atât el cât şi alţi patrupezi de la Sidewalk Specials să îşi poată găsi o familie.

După ce a fost făcută public povestea patrupedului la televizor, tot mai multe donații din întreaga lume au început să curgă spre asociațiile care luptă pentru salvarea animalelor fără stăpân, lucru care nu poate decât să ne bucure.