De 477 Vizualizari

Fetiţă salvată de un piton de pisica familiei

Autor: Alexandra Postelnicu

Pisica unei familii din Lismore (Australia) a salvat-o pe Zara, 22 de luni, atacată de un piton. De câteva zile, Ducesa se comporta ciudat: retrasă, refuzând să mănânce, pisica sufla isteric, din toate puterile. Crezând că este bolnavă, Tess Guthrie a chemat veterinarul, scrie Herald Sun.

În timpul nopţii, mama Zarei s-a trezit din cauza zgomotelor stridente scoase de pisică. A văzut cu groază un şarpe încolăcit pe mâna fiicei sale, Zara, de 22 de luni. „Nu îmi venea să cred. M-am panicat şi am înţeles în acelaşi timp ce încerca să ne spună pisica de câteva zile”, a spus femeia în Herald Sun.

Tess a apucat capul pitonului şi a desfăcut şarpele cu greu de pe mâna fetiţei. Acesta a muşcat-o totuşi pe Zara de mână. Femeia, care a crescut în acestă regiune unde şerpii nu sunt deloc rari, i-a dat primele îngrijiri fetiţei, până a venit ambulanţa.

Zara nu a avut răni grave, iar Ducesa a revenit la comportamentul ei normal. „Mă tot întreb câte zile a stat şarpele sub patul meu”, a mai spus tânără australiană. La cererea ei, pitonul nu a fost eutanasiat, ci eliberat la o distanţă rezonabilă de casă.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X