Sari la conținut
Home » Fericirea unui cățel după ce a fost adoptat! Bărbatul îl salvase cu câteva săptămâni înainte

Fericirea unui cățel după ce a fost adoptat! Bărbatul îl salvase cu câteva săptămâni înainte

Fericirea unui cățel după ce a fost adoptat! Bărbatul îl salvase cu câteva săptămâni înainte.

Fostul soldat a decis să intervină extrem de repede!

Patrupezii abandonaţi reprezintă o problemă des întâlnită, dar din fericire, tot mai multe cazuri de salvare ne sunt aduse zilnic la cunoștință.

Potrivit thedodo.com, când Joey Wagner a găsit un căţeluş PitBull infestat cu scabie, nu s-a gândit la nimic altceva şi a acţionat rapid. Nu era obligat să facă acest lucru, dar văzând că bietul animal era într-o stare deplorabilă, s-a gândit că nu poate rămâne indiferent.

Echipa medicală a numit câinele Mojo şi nu a dorit ca acesta să fie adoptat în mod tradiţional. Aşa că au căutat pe cineva cu totul special în inima animalului pentru a vedea dacă îi va deschide uşa casei sale lui Mojo.

Când Joey a primit invitaţia de adopţie, nu a stat nicio clipă pe gânduri, deoarece exista destul loc în inima lui pentru acest căţel. Cu toate acestea, nu se aştepta ca atunci când se va întoarce la clinică să fie primit cu atâta dragoste de câinele pe care el îl salvase.

Mojo a fost atât de bucuros să-l vadă pe omul care i-a oferit o nouă şansă la viaţă.

Fericirea unui cățel

Acum, Mojo are trei ani, este perfect sănătos şi arată minunat! Trăieşte fericit alături de Wagner şi de familia sa şi este un câine cuminte şi prietenos.