Sari la conținut
Home » Fata Biancăi Dragușanu a avut parte de cel mai frumos cadou din partea mamei sale

Fata Biancăi Dragușanu a avut parte de cel mai frumos cadou din partea mamei sale

Fata Biancăi Dragușanu a avut parte de cel mai frumos cadou din partea mamei sale. Bianca Drăgușanu își răsfaţă foarte mult fetiţa pe care o are din căsnicia cu Victor Slav. Aceata a ținut să-i facă o surpriză plăcută fetiței.

Bianca Drăgușanu a fost plecată din ţară pentru mai mult timp. Aceasta a fost în Dubai, o călătorie de afaceri și apoi, în Maldive. Acum, potrivit imaginilor de pe Instagram, îşi dedică timpul fiicei sale Sofia.

Micuța, în perioada cât ea a fost plecată în vacanță mama ei, a stat cu tatăl ei, Victor Slav. Reîntoarsă acasă, Bianca Drăgușanu a adus-o înapoi pe Sofia în apartamentul ei. Probabil că, regretând că a lăsat-o mult timp fără să o vadă, și-a propus să o răsfețe maxim.  Așa că, de curând, fetița a avut parte de cea mai mare surpriză din viața ei.

Fata Biancăi Dragușanu a avut parte de cel mai frumos cadou din partea mamei sale: un căţel din rasa pomeranian

Cadoul, frumosul pomerian, a fost adus de un tânăr, care, spre surprinderea puștoaicei,ținea în brațe pufoșeniea de cățel.

Imediat ce l-a văzut, micuța a fost extrem de încântată, exclamând: „Cățelul!”.

Apoi pur și simplu nu s-a mai putut opri din țopăit, absolut încântată de frumosul cătel. „E așa mic”, mai spune fetița.

”Pufișor” plimbat cu mașina într-o geantă Hermes

Bianca Drăguşanu a insistat ca fiica sa să-i găsească şi un nume. Sofia a exclamat: „Pufișor”. ”E cam lung, poate găsim altul”, spune Bianca.

”Pufișor”, micul pomerian, a fost plimbat cu mașina într-o geantă Hermes, asta aşa pentru a stârni niscaiva invidii. Pufișor a încăput la fix, conform celor relatate de retetesivedete.

Bianca Dragușanu spune că nu poate fi manipulată de micuța Sofia

Legat de educaţia fetiţei, Bianca Drăguşeanu a declarat: “Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu. În rest, îi face knock-out pe toți cu trei lacrimi de crocodil. La mine nu funcționează, pentru că antrenamentul e făcut și pe mine nu mă impresionează lacrimile”, a declarat Bianca la un post de televiziune.

Imediat a lansat pe Instagram un dialog cu fanii în căutarea numelui potrivit pentru prospătul căţel, numele fiind condiderat prea lung de Bianca.