De 1242 Vizualizari

Fascinant! Un câine, afectata de ani intregi de ABUZURI / Video impresionant

Fascinant

Fascinant! Un câine, afectata de ani intregi de ABUZURI. Dailymail.co.uk a făcut public un clip video extrem de fascinant. Filmulețul prezinta momentul in care o catelusa abuzata nu are curaj sa priveasca spre salvatorii sai, preferand sa se izoleze in coltul camerei.

In ciuda apelului bland al personalului salvator, catelusa abuzata Cara nu indrazneste sa schiteze vreun gest. „Ce anume a adus-o in aceasta stare?”, se intreaba personalul de la PAWS Animal Rescue. Un medic veterinar a confirmat faptul ca patrupedul a fost marcat de o boala care il determina sa priveasca in gol, spre peretii camerei. Astfel, anii intregi de abuz asupra Carei si-au pus amprenta asupra psihicului ei.

Salvatorii s-au temut initial ca aceasta catelusa se va reabilita cu greu, dar vointa sa a invins. Mai mult, Cara are acum doi stapani iubitori, pe nume Michael si Theresa McGrath. Iar dovada sta un alt clip video, in care se poate vedea fericirea Carei, care se joaca alaturi de un alt caine, semn ca se afla pe drumul cel bun.

Reamintim că animalele sunt frecvent abuzate de oameni. Un caz similar a fost descoperit intr-un ADAPOST din Romania. Un caine are o reactie incredibil de emotionanta atunci cand, pentru prima data in viata ei, simte caldura si mangaierea unei maini de OM!!! Speriat, urland si tremurand de frica, animalutul accepta cu greu sa fie atins, semn ca a trecut prin chinuri cumplite.

Filmarea a fost postata pe internet si imediata a devenit virala, induiosand peste cinci milioane de oameni. La inceputul acestui an, CNN relata despre acest film…

Foto: arhivă

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X