De 249 Vizualizari

FANTASTIC: ”Godzilla” umanoida, de dimensiunea unui adult, filmata in largul coastelor Insulelor Galapagos

Aceasta creatura subacvatica observata in Oceanul Pacific avea 1,82 m lungime, potrivit descopera.ro, care citeaza dailymail.co.uk.

Creatura marina a fost poreclita „Godzilla” pentru miscarile sale dezlantuite si dimensiunea impunatoare. In comparatie cu alte creaturi subacvatice, soparla a fost suprinsa si filmata extrem de clar in timp ce vana pe fundul marii.

Se poate observa foarte clar cum isi desfasoara ritualul dinaintea mesei de pranz. Clipul video suprinde cum „Godzilla” se ridica, izbitor de asemanator cu un om, la suprafata apei, dupa aer.

Apoi, se scufunda, din nou, in apele cristaline, pentru a continua vanatoarea. Isi foloseste coada lunga pentru a manevra si a aluneca mai adanc in ocean.

Neintrerupta fiind sesiunea de cautare a hranei, ea inoata direct catre unul dintre scafandri care consemneaza filmul fenomenal.

Videoclipul a fost inregistrat de catre Steve Winkworth, la Cabo Marshall, un sit pentru scafandri din largul coastei de Nord a insulei Isabela din Insulele Galapagos. Clipul video a ajuns rapid viral la nivel mondial.

Iguanele marine, asemanatoare cu aceasta, au fost filmate in timp ce mancau alge. Acestea sunt capabile de scufundari pana la 9-metri adancime.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X