Sari la conținut
Home » Familiile regale și animalele lor de companie! Ce patruped avea regina Elisabeta

Familiile regale și animalele lor de companie! Ce patruped avea regina Elisabeta

Mulți membri ai familiilor regale au fost iubitori de animale toată viața. Regina Elisabeta este cunoscută pentru pasiunea ei pentru câinii corgi – a primit cadou primul ei câine la vârsta de 18 ani – și a transmis această dragoste copiilor și nepoților ei. Majoritatea membrilor familiilor regale sunt iubitori de câini, cum ar fi Prințesa Mary a Danemarcei și familia regală suedeză.

Ducesa de Sussex este de mult timp un mare fan al câinilor. Când s-a mutat în Marea Britanie în 2017, după logodna cu Prințul Harry, și-a luat cu ea și beagle-ul ei, pe nume Guy. Din păcate, celălalt câine al ei, Bogart, a fost considerat prea bătrân pentru a face călătoria transatlantică.

Ducesa a adoptat de atunci un alt câine împreună cu Harry, un labrador negru care a fost văzut alergând prin curtea lor din Los Angeles.

Prințesa Mary

Prințesa Mary a Danemarcei, născută în Australia, a avut de mult timp un compatriot cu patru picioare în viața ei, de la iubitul ei Ziggy, care a murit în 2017, la Grace, văzută aici în 2020.

Kate Middleton


Spanielul Lupo a devenit parte din familia prințului William și a lui Kate în 2012, când William a fost detașat în Insulele Falkland pentru șase săptămâni și au decis că Kate ar aprecia compania unui prieten cu patru picioare. El a devenit parte integrantă a familiei, apărând alături de familie în numeroase ocazii și în primul portret oficial al Prințului George.

Prințesa Victoria a Suediei

Casa Regală a Suediei a anunțat în mai 2020 că Prințesa Victoria și Prințul Daniel au adus în familia lor un câine adorabil, pe nume Rio. El este un cavoodle, care este o încrucișare obținută dintr-un Cavalier King Charles Spaniel și un pudel. Un partener de joacă ideal pentru Prințesa Estelle și Prințul Oscar!

Sophie Wessex

Sophie și soțul ei, Prințul Edward, au doi câini (un labrador negru și un cocker spaniel) și o broască țestoasă pentru a-i distra pe copiii lor, Louise și James!

În iunie 2020, Edward s-a destăinuit în legătură cu animalele de companie ale familiei în timpul unei videoconferințe cu patronajul său The Orpheus Centre: „Avem doi câini și mai avem și o țestoasă, care practic conduce casa!”.

Regina Elisabeta

Este greu să ne-o imaginăm pe regina Elisabeta fără prețiosul ei corgis. Ea a deținut peste 30 de exemplare de-a lungul lungii sale domnii. În multe ocazii, ea a spus: „Corgis-ul meu este familia mea” și îi place să îi hrănească personal, ori de câte ori este posibil.

Regina Margrethe a Danemarcei

Prietenă apropiată a reginei Elisabeta, Margrethe a Danemarcei este o mare fană a Teckelilor și a avut mai mulți de-a lungul vieții sale. Ea și-a marcat cea de-a 80-a aniversare în acest an pozând cu unul dintre ei în incinta Castelului Fredensborg.

Familia regală olandeză

Regele Willem-Alexander și regina Maxima a Olandei au trei fiice, prințesa Ariane, prințesa Amalia și prințesa Alexia. În familie se află, de asemenea, doi labradorii negri numiți Skipper și Nala, scrie Hola.