De 17771 Vizualizari

Familia „vânătorului de crocodili” a dat VESTEA cea mare. Fanii sunt în EXTAZ

Familia „vânătorului de crocodili” a dat VESTEA cea mare. Fanii sunt în extaz după ce au aflat că se va lansa un nou show TV dedicat conservării vieţii în sălbăticie, potrivit mediafax.ro.

Terri, văduva lui Steve Irwin, și cei doi copii, Bindi şi Robert, vor fi prezentaţi în timp ce se ocupă de animalele de la grădina lor zoologică din Queensland, Australia, dar în diverse expediţii.

„Continuăm pe urmele tatei şi tot ceea ce facem la Australia Zoo şi cu programul Wildlife Warriors este exact ceea ce el a iniţiat”, a declarat Bindi Irwin într-un interviu pentru Reuters.

Bindi Irwin, care a mai realizat o emisiune TV, va putea fi văzută lucrând la spitalul grădinii zologice, iar fratele ei a declarat că familia va face şi excursii în străinătate.

Reamintim că în primăvara lui 2014, Justin Lyons, cameramanul care filma episodul emisiunii “Vânătorul de crocodili” în momentul tragic, a dezvăluit că realizator australian Steve Irwin a fost înjunghiat de 100 de ori de o pisică de mare în doar câteva secunde.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X