172 Vizualizari

30 mart., 2017 la 12:32 pm

Faceți cunoștință cu Minmi, o cățelușă cu handicap!

Faceți cunoștință cu povestea EMOȚIONANTĂ a lui Minmi!

Padilla​, a trecut prim momente grele ale vieții în urmă cu doi ani, a fost nevoit să accepte amputarea unui picior din cauza diabetului. Imobilizat parțial, majoritatea timpului îl petrecea cu cel mia bun prieten, un patruped simpatic.

Recent, familia a rămas fără propriul lor câine care a produs un gol și tristețe în întreaga familie. În una din zile, Padilla Bob împreuna cu soția sa Bonnie se uitau la televizor, pe ecran se difuza un reportaj ce i-au  atras mai ceva ca un magnet, era povestea lui Minmi, un câine cu piciorul amputat ce trăia într-un adăpost. Impactul a fost atât de puternic încât au mers imediat să-l adopte.

„Am văzut câinele cu trei picioare la televizor. Am așteptat puțin până când au fost gata actele pentru adopție”, a spus încântată Bonnie

„M-am gândit, acesta este un semn de la Dumnezeu. Eu am un picior amputat!“, a exclamat Bob.

Adopția cățelului înseamnă mult pentru Bob. El a acceptat un câine în viața lui la șase luni după ce și-a pierdut piciorul.

„Pentru că și eu am un picior amputat nu m-a interesat că și ea are un handicap. A fost o provocare, nu un obstacol. După ce treci prin asemenea experiență, treci ușor mai departe. Este simplu, a explicat el.

În ceea ce o privește pe Minmi, cei de la ​adăpost au simțit​ că are o atitudine pozitivă ​și ​se ​luptă cu pierderea membrului. Motiv pentru care au recurs la un reportaj în ai găsi pe cineva care să o ajute, însă, se pare că Minmi și-a găsit un spirit înrudit, potrivit sanfrancisco.cbslocal.com.

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X