De 689 Vizualizari

Extravaganta unui chinez! Ce nevoie are COCO de OPT IPhone7?

Wang Sicong, fiului miliardarului chinez Wang Jianlin, care și în trecut a făcut niște gesturi prostești ce i-au atras disprețul și invidia internauților, a mai făcut încă una – a cumpărat opt exemplare de iPhone 7 câinelui sau, Malamut de Alaska, Coco, iar fotografiile cu patrupedul și darurile primite au ajuns pe Weibo. Nici mai mult, nici mai putin de opt iPhone 7 negre sau aurii. Comentariul pueril care a însoțit poza este „Nu înțeleg toate postările demonstratie [pe rețele sociale]. Care-i scopul? Nu mă provocați să o fac.”

În trecut, Wang Sicong a mai cumpărat produse Apple foarte scumpe pentru câinele său, tot pentru a posta imagini pe rețele sociale. Spre exemplu, a achiziționat două ceasuri Apple Watch Edition de câtre 12.000 dolari bucata, pentru a fi purtate de către Coco, pe lăbuțele din față. În presă, Sicong este descris ca fiind cel mai bogat fiu al Chinei. Tatăl său este directorul Dalian Wanda Group, cel mai mare concern de dezvoltări imobiliare.

Sursa: Ubergizmo

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X