Sari la conținut
Home » Experimentul inedit al unui veterinar! El a vrut să vadă condițiile din timpul iernii, într-un adăpost pentru câini

Experimentul inedit al unui veterinar! El a vrut să vadă condițiile din timpul iernii, într-un adăpost pentru câini

Experimentul inedit al unui veterinar! El a vrut să vadă condițiile din timpul iernii, într-un adăpost pentru câini.

Animalele suferă mai mult decât ne putem imagina în timpul iernii!

Chiar dacă iarna și temperaturile scăzute tocmai au trecut, un veterinar a venit cu o idee cu totul neobișnuită! Pe nume Ernie Ward, bărbatul a vrut să vadă cum se simte un animal în timpul iernii, atunci când doarme într-un adăpost improvizat de noi. Într-o noapte, veterinarul a dormit într-un coteț de câini, în frig şi îngheţ.

Noul său experiment îşi propune, prin urmare, să deschidă ochii celor care spun „câinele trebuie să stea afară”!

Veterinarul pare destul de exasperat de ideea că mulţi îşi imaginează că patrupezii au nevoie doar de o căsuţă pentru câini şi de două pături pentru a se încălzi şi a suporta temperaturile foarte scăzute ale nopţii.

El s-a „echipat” cu o haină călduroasă cu glugă, o căciulă şi tot echipamentul necesar, de care un animal nu beneficiază pentru a se adăposti de frig.

Experimentul inedit al unui veterinar!

Deşi bărbatul era bine protejat, nu a putut petrece noaptea în aceste condiţii, după aproximativ 4 ore de stat la o temperatură de -9 ° C, medicul a trebuit să renunţe la intenţiile sale.

Încercarea sa a confirmat că animalele noastre de companie se confruntă cu mari dificultăţi în timpul iernii şi îşi riscă viaţa în fiecare noapte când sunt lăsaţi singuri în frigul coteţului lor.