Evolutia unui cățel care a învins moartea! Centrul de adopții Kola Kariola a publicat pe pagina lor de Facebook povestea unui cățel adoptat, iubit și adorat, Miru.Acesta este un cățel fără stăpân care a fost lovit de o mașină, undeva în Târgoviște. Marcat de suferinţa prin care a trecut, angajații de la centru de adopțiesunt fericiți că acest simpatic cățel care părea ca nu are nicio șansa de adoptie, un catel extrem de traumatizat, pe care nici nu se putea pune mana ca urla de frica, acum este un catel fericit, la casa lui. Miru a devenit un cățel puternic, suferinţa l-a întărit și a învins moartea.

Evolutia unui cățel care a învins moartea! Miri, ura nu salveaza nimic!”

”Ca sa nu zica Miri Plesea ca sunt rau, am un catel care ii poarta numele.Bine, ca sa nu zica nici ca sunt bun, o sa reamintesc pe scurt povestea lui Miru, catelusul lovit de masina undeva in Targoviste. In momentul in care mi-a fost semnalat cazul lui, am apelat la Cristina Paun din Targoviste sa il ajute. Ea nu era atunci in Romania, catelul a fost dus in final la o clinica din Targoviste de unde l-am preluat ulterior, avand nevoie de investigatii si analize, plus ca starea lui era inca critica. Ei, asa s-a simtit calcata pe bataturi Miri Plesea, ca am luat eu in grija catelul care acum ii poarta numele.De fapt nu asta este important acum, important este ca un catel, care a invins moartea, care parea ca nu are nicio sansa de adoptie, un catel extrem de traumatizat, pe care nici nu se putea puna mana ca urla de frica, acum este un catel fericit, la casa lui. Ce l-a ajutat? Preluarea lui in foster. Iar ulterior, Andreea Ganescu, cea care l-a preluat in foster, s-a indragostit de el si l-a trecut pe numele ei.El este Miru Ganescu, iar video arata evolutia unui catelus care a invins moartea, traumele si frica si a cunoscut dragostea.Miri, ura nu salveaza nimic!”

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da