eva-longoria-300

Frumoasa şi faimoasa actriţă Eva Longoria a filmat, anul trecut, o reclamă provocatoare la mâncarea de pisici Sheba. Primele reacţii au fost foarte pozitive, pentru că bruneta a oferit publicului imagini cu miscarile ei senzuale, combinate cu drăgălăşenia unei pisicuţe. La final, pe ecran scrie „Eva Longoria, iubitoare de pisici”. Si de aici a inceput scandalul…

EMBARGOED+UNTIL+8th+May+2012+00 0122

Din păcate, jurnaliştii străini demontează imaginea vedetei internaţionale, spunând că “iubirea ei pentru animale e doar pentru bani”.

EMBARGOED+UNTIL+8th+May+2012+00 01

O dată ce reclama a fost lansată în toată lumea, jurnaliştii nu s-au lăsat impresionaţi de frumuseţea răpitoare a Evei şi au început să caute în trecutul ei diverse declaraţii pe tema animalelor.

Eva-longoria-cat3643

Aşa au descoperit că Longoria nu a avut, de fapt, niciodată o pisică. “Nu am avut un animal de companie, dar am crescut la o fermă unde erau foarte multe pisicuţe”, a declarat starul cu putin timp înainte să filmeze reclama la mâncarea pentru feline.

 

Mai mult, după ce a devenit imaginea Sheba, ea a spus celor de la The Telegraph că nu cumpără hrană de pisici decât dacă e pentru pisicile prietenilor sau… dacă o consumă chiar ea.

 

Cei de la PETA şi încă nişte organizaţii de acest gen au ieşit la atac aruncând săgeţi usturătoare: “În pozele publicitare zici că poatră pisica ca pe un accesoriu, nu că o hrăneşte.”

Aşadar, concluzia reporterilor şi a membrilor PETA este că nimeni nu ar trebui să cumpere un produs ambalat frumos, recomandat de o persoană VIP, deoarece acestea nu garantează pentru calitatea sa.

Starul reclamei la mâncarea de pisici – în afară de Eva – se numeşte Nick.