De 435 Vizualizari

Euro 2016: Leul de mare Watson „a prezis” ca Franta invinge Romania

sursa foto: www.digisport.ro

La ultimele turnee finale, indiferent ca a fost vorba despre Cupa Mondiala sau Campionatul European, a devenit o traditie sa existe un animal prezicator. Totul a inceput cu celebrul Paul, caracatita care a uimit o lume intreaga in 2010, in timpul CM din Africa de Sud, cand a prezis corect toate rezultatele.

La Euro 2016, potrivit digisport.ro, animalul prezicator este un leu de mare pe nume Watson. Acesta s-a remarcat deja in timpul Cupei Mondiale din Brazilia, de acum doi ani, cand a ghicit toate rezultatele Frantei, mai putin cel din sferturile de finala, cu Germania.

Inainte de meciul de deschidere de editia din acet an a Euro, care va avea loc vineri, intre Franta şi Romania, Watson a fost pus din nou pus la treaba.

Leul de mare, care a devenit vedeta gradinii zoologice din Amneville dupa „prestatiile” de la Cupa Mondiala din 2014, a prezis ca Franta va caştiga in fata „tricolorilor” pe Stade de France. Dintre cele trei lazi frigorifice care i s-au pus in fata, Watson a ales-o pe cea in care se afla steagul gazdei turneului.

AICI il puteti vedea pe Watson, in plina….”predictie”!!!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X