Eufrat a fost desemnată ca fiind cel mai mare câine din lume. Ea a fost creată pentru a obține o replică a unui câine antic dispărut. La doar nouă luni, femela are 80 de kilograme și atinge înălțimea de 1.82 metri. Dacă vă întrebați ce mănâncă de a crescut așa de mare, ei bine, vă spunem noi, opt boluri de mâncare de câine pe zi.

Femela face parte din rasa Moloss American și este prima generație rezultată din împerecherea selectivă care a dat naștere celui mai apropiat urmaș al Molossului Mesopotamian, o rasă veche de 5.000 de ani, informează stirisinoutati.ro.

Proprietarul lui Eufrat, Jared Howser, în vârstă de 41 de ani, din Salt Lake City, Utah, crede că această femelă este cel mai mare pui de câine din lume.

„Este ireal și nemaiîntâlnit. La numai nouă luni, mărimea și forța ei sunt mult mai mari decât am crezut că vor fi”, spune proprietarul celui mai mare câine din lume.Femeia spune că mai are acasă și un pitbull, iar când cei doi se joacă, Eufrat ține în gură cu ușurință capătul ei.

„Avem un pitbull cu care se joacă. Pitbullii sunt cunoscuți pentru abilitatea de a trage mai mult decât propria lor greutate. Însă, atunci când amândoi trag cu dinții de un obiect, Eufrat ține în gură cu ușurință capătul ei”, relatează proprietarul câinelui masiv https://youtu.be/jgkAgZnsEGE

 

 

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da