Sari la conținut
Home » „Eu sunt nebuna.” Mesaj emoționant al unei femei care iubește pisicile

„Eu sunt nebuna.” Mesaj emoționant al unei femei care iubește pisicile

  • de

Un mesaj emoționant al unei iubitoare de pisici postat pe reteaua de socializare ne indeamnă să iubim animalele și ne cere sprijinul pentru aputea avea grijă de pisicile pe care le îngrijește.Eu sunt nebuna care le iubeste, eu sunt aceea nebuna „frumoasa” si daca lumea intreaga se impotriveste eu numai mie „ma supun” …Ma cunoaste cartierul, ma cunosc toate pisicile, iubitorii si uratorii de animalute .In general aud comentarii de la „spargatoarele” de seminte ce stau toata seara si noaptea chiar pe treptele blocurilor:- Uite-o pe nebuna cu pisicile …Trebuie sa le cred nu ? Ele sunt niste fiinte foarte educate, mancatoare de seminte, profesioniste si probabil cu vreo sticluta de bere langa …Unele chiar urla la mine :- Ne-ai umplut de pisici. Nu mai putem de purici. (Refrenul clasic)Ce este ridicol este ca aceste urlatoare au de cand le pun de mancare pisicilor, aerisirile de la subsolurile blocurilor inchise, baricadate chiar cu table sau site groase. Despre ce invazie de pisici si purici vorbesc stiu numai neuronii lor murdari. Pur si simplu nu suporta sa vada vreo pisica. Multe persoane cu educatie „solida” de la scolile generale rurale din frumoasele noastre sate, cand ajung in orase incep sa imparta celorlalti locuitori ca si mine, bastinasilor nebuni, perlele educatiei primite la tara: Ura profunda fata de pisici si caini sau de orice alta vietate ce nu poate fi omorata si mancata. Sunt inutile pisicile. Nu stiu ce inseamna animal de companie.Si, mai ales, le-a lipsit din programa scolara, a celor 8 clase maximum, ora de educatie ecologica, iar de la biologie & zoologie nu au aflat decat de organul numit stomac al omului, iar animalele porc, vaca etc trebuie omorate si indesate in stomacul omului, adica in stomacurile lor …Pisica si cainele nu pot fi mancate asa ca sa dispara … din peisaj …Daca tu iubesti si respecti asemenea fiinte „inutile” esti nebuna, bineinteles … Asta se stie din „batrani” … si atunci erau scoli la sate tot asa de „educative” …Asa ca eu, in calitatea mea de nebuna, incerc sa ma ascund in noapte cat mai tarziu sa nu le stresez ultimii neuroni stimatelor reprezentante ale satului romanesc ancestral, ajunse din greseala la oras …In ochii acestor reprezentante a culturii populare eu sunt o paria … iar ele printesele semintelor … Vai mie !!!Si eu care ma credeam o persoana ce face o fapta de caritate … inhamata la „o caruta” mai grea decat pot duce … Sa faci bine unor fiinte deosebite, pisicutelor…dar ce stiu eu … nebuna cartierului …???

Cine se considera nebun/ nebuna ca si mine, cu mai mult de 8 clase primare „rurale” …. rog sa ajute cu ceva mancare sau bani (sa cumpar gaturi de pui ) PENTRU PISICI in contul deschis la BCR sector 4,IBAN: Banu Marinela RO24RNCB0075029320330001 SWIFT CODE : RNCBROBU,PayPal: [email protected]

Va multumesc stimati „nebuni”, 130 de pisici pe care „le cunosc” eu … 32 „ale mele” … restul fiind inca pe strada …Pisicutele multumesc cui doreste sa le ajute, pentru mancarea zilnica !!!