Sari la conținut
Home » Eu sunt MICU. Vreau sa adopt o familie pe care sa o iubesc si sa o protejez

Eu sunt MICU. Vreau sa adopt o familie pe care sa o iubesc si sa o protejez

  • de

Acum 3 saptamani, ratacind pe strazi, infometat si speriat, am nimerit in fata unei porti. M-am strecurat pe sub gard si niste oameni draguti m-au primit la ei. Am mancat si am dormit bine pentru prima data in viata mea. Apoi, intr-o zi, m-am trezit pe o masa rece, unde un nenea in halat alb ma cauta in urechi, ma intepa cu un ac si ma spala cu un fel de spray. Imediat, in jurul meu, s-a umplut masa cu niste chestii mici si negre. Cred ca erau pureci. Dar au murit toti, si cei de pe mine. Asa zicea nenea ala.

catelul-micu-2
Eu sunt Micu
De atunci, am ramas in acea curte. Bine ca m-am imprietenit cu cei doi dulai , maaaari de tot, care la inceput ma latrau si ma bruscau. Si acum o mai fac, dar acum e din joaca. Ma mai tavalesc ei, dar e si un lucru bun in toate: am furat meserie despre cum sa cersesti papa bun cand tipa din bucatarie face ceva acolo sus la chiuveta: nu o rabda inima si cand ne vede insirati pe toti trei, ne da tot felul de bunatati, in special mie, nu stiu de ce. Asa ca m-am scos. Mai un sendvis, mai un puisor, ce mai ….e frumos aici.  Tare ii iubesc pe prietenii mei mai mari, Sara si Ruby. Toata ziua ne jucam.
Sara si Ruby, cei doi dulai..
Sara si Ruby, cei doi dulai..
Ieri am fost la primul vaccin si inainte de asta am primit si o pastila gretoasa pe care mi-a bagat-o nenea ala pe gat. Bleah ! Cica mai trebuie sa merg la injectie inca o data, ca sa nu iau si jigodie. Adica o sa ma pot juca si cu cateii de pe strada ? Mmm, nu cred ca-i bine deocamdata….Din pacate, am inteles ca aici nu pot sa raman mult timp. Ca nu e loc si pentru mine si din cauza asta sunt foarte trist. As vrea sa imi gasesc o casuta unde sa nu deranjez, sa fiu iubit si sa ii iubesc si eu pe stapanii mei. Pe care i-as sluji cu mare drag.Am facut si niste poze, le puteti vedea mai jos. Am fost fotomodel de cateva ori. Asta, ca sa vedeti cum aratam cand am venit si cum, intre timp,  mi-au disparut coastele de la vedereJ))). Nu cred ca as mai incapea pe sub gard acum. Daca credeti ca sunt destul de aratos ca sa va mandriti cu un exemplar ca mine, as fi foarte fericit sa ma joc si cu voi. Toata lumea spune ca sunt foarte dulce si ca merit o casuta cu niste oameni iubitori. Eu unul, stiu sigur ca i-as iubi enorm.