Este mic, drăgălaş şi foarte special. De când a venit pe lume, „Dragon” este considerat cel mai frumos pui de cerb de pe planetă.

Un cerb incredibil de mic și unic a fost respins de mama lui la naștere, dar a fost preluat de câțiva oameni din Grand Rapids, Michigan. Aveți grijă, nu este o povestea emoționantă cu Bambi, aceasta este povestea lui Dragon, potrivit land.worldofanimals.org.

Dragon s-a născut cu o afecțiune rar întâlnită la animale: are față albă și nasul roz. Specialiștii spun că pigmentul este responsabil de culoarea părului și a pielii, iar acest cerb s-a născut cu acest tip de afecțiune.

În mod normal, cerbii au nasul negru, iar nasul lui roz, dacă nu are umbră,  poate fi afectat negativ de razele soarelui.

Administratorii de la Comunitatea Grand Rapid au vrut să-l elibereze în sălbăticie, dar s-au îndrăgostit atât de tare de trăsăturile lui unice încât l-au păstrat și au decis să-l păstreze.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da